Moeder zijn.

Moeder zijn is vaak heel fijn, het doet soms ook wel pijn.

Moeder zijn smaakt vaak als zoete wijn, soms ook wel als azijn.

Moeder zijn is net als een refrein maar dan één zonder eind.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Moeder zijn.

 1. Nicole Pauwels zegt:

  Heel blij ben ik dat ik moeder ben van 3 zonen. Het is niet altijd gemakkelijk, 2 zijn er autistisch en dat vraagt toch veel extra zorg, dat zal jij wel weten, maar ik zou ze niet willen missen.

  Like

  • Bomma zegt:

   Hallo Nicole, bedankt voor je reactie. Met autistische kinderen in huis is het leven vaak dubbel zo zwaar maar met de juiste zorgen krijg je er wel heel wat meer van terug vind ik. Wij hebben langs ene kant het geluk dat onze kleinzoon goed beseft wat wij allemaal voor hem doen én laten. Je kan niet meer dan je best doen en ik weet dat jou 3 zonen een liefdevolle moeder hebben. Warme knuffel.

   Like

 2. liesbet zegt:

  Ik heb 2 kinderen en moeder zijn is niet altijd even makkelijk. Wat ik doorheen de jaren geleerd heb, is dat je met volwassen kinderen vaak je mening voor jezelf moet houden…..

  Like

  • Bomma zegt:

   Hallo Liesbeth, bedankt voor je reactie. Ik weet waar je het over hebt. Volwassen kinderen willen vaak geen eerlijke mening horen en wanneer er een breuk ontstaat kan ze onherstelbaar zijn. Ik weet niet of je kleinkinderen hebt maar eens die er zijn is het soms nog erger hoor. Ik wens je in alle geval veel moed toe. Warme knuffel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s