Oude liefde.

Jaren is het reeds geleden.
Toch ben ik je nooit vergeten.
Het heeft niet mogen zijn.
Jij werd nooit mijn.
Het was een fijne tijd.
Alleen jij was toen niet vrij.
Heb toen teveel geleden.
Dat heb jij nooit mogen weten.
Je verliet toen je vrouw.
Je bleef haar niet trouw.
Mijn hart heeft nu rust gevonden.
De tijd heelt vele wonden.
Ook al is het jaren geleden,
ik zal je nooit vergeten.

Geschreven door de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oude liefde.

 1. Margriet zegt:

  Hallo Bomma, ik denk ook soms nog aan een oude liefde: mijn eerste liefde. We waren vijftien en heel verliefd. Toch is het gestopt, en ik begrijp nog altijd niet hoe dat kwam. Toen hadden we nog geen gsm om contact te maken, om af te spreken, het is ergens misgelopen. Ik heb hem later nog terug gezien: ik denk gelukkig getrouwd en 2 zonen. Ik was getrouwd en 2 dochters. Ik droom soms nog over hoe mijn leven er zou uitzien als we samen waren gebleven, hij blijft in mijn gedachten.

  Geliked door 1 persoon

  • Bomma zegt:

   Bedankt voor je leuke reactie Margriet. Voor mij lag de situatie iets ingewikkelder maar kan daar momenteel niet dieper op ingaan. Ik denk er in een nostalgisch moment nog eens aan terug maar heb ondertussen rust gevonden bij mijn schat en na hem komt er geen meer. Het is dan wel goed geweest zo. Ik weet dat mijn man zielsveel van me houd en soms ben je beter af met mooie herinneringen dan met een fles azijn. Warme knuffel.

   Like

 2. liesbet zegt:

  Voor ik mijn man leerde kennen, heb ik maar één (oppervlakkige) relatie gehad. Echte liefde zou ik het niet genoemd hebben en achteraf gezien was ik totaal nog niet toe aan een ‘echte’ relatie. Bij mij is er dus geen sprake van ‘oude liefde’ aangezien mijn man voor mij mijn eerste liefde en mijn alles is….. Indien hij voor mij zou overlijden, zou ik nooit een relatie willen aangaan met een andere man omdat er in mijn leven en mijn hart maar plaats is voor één man (behalve natuurlijk mijn zoon, kleinzonen,….)

  Geliked door 1 persoon

  • Bomma zegt:

   Bedankt voor je fijne reactie Liesbeth. Ik heb het geluk niet gekend van bij mijn eerste echtgenoot te blijven. Kan hier nu niet over uitweiden omdat ik geen geliefde mensen wil kwetsen maar ik kan zeggen dat ik ondertussen rust gevonden heb bij mijn huidige echtgenoot en na hem komt er ook geen ander meer. Nog veel geluk in je leven toegewenst. Warme knuffel.

   Like

 3. Nicole zegt:

  Soms kan het goed doen om oude herinneringen eens op te halen. Het zijn niet altijd aangename dingen maar het hoort wel bij je leven.
  Ik ben blij voor jou dat je nu een lieve en zorgzame man hebt en samen met hem nog van het leven kan genieten.
  Groeten van Nicole

  Like

  • Bomma zegt:

   Nicole, je kent ondertussen misschien wel mijn leuze van het leven is een strijd en die langst leeft is een oudstrijder en zo is het ook wel een beetje hoor. Ooit heeft er eens iemand tegen mij gezegd dat een mens nooit meer krijgt dan hij dragen kan. Dan moet ik toch wel heel veel dragen kunnen maar ja, met zo een schat aan mijn zijde zal het mij wel lukken. Met twee is de last half zo zwaar om dragen hee. Warme knuffel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s