Mijn boek.

Zoals velen van jullie weten heb ik vroeger op Y vele verhaaltjes geplaatst. Bij het beëindigen van deze leuke site voor en door vrouwen gemaakt hebben we de kans gekregen om de onderwerpen die ons interesseerden af te halen of op te slaan. Had nooit verwacht dat ik zoveel verhalen zou verteld hebben. Heb eens gezegd dat ik deze verhalen zou bundelen in een boekje en nu is het bijna zo ver. Heb de tijd genomen om al deze verhalen opnieuw door te nemen en indien nodig voor een stuk te herwerken. Ben al een heel eind gevorderd en hoop volgende maand klaar te zijn. De mooiste verhalen worden dan in een boekje gebundeld. Om niet onnodig veel exemplaren te drukken geef ik iedereen de mogelijkheid om in te tekenen op een exemplaar. Wie dus graag nog eens die leuke verhalen ter hand neemt om ze te lezen mag steeds een seintje geven. Van zodra ze klaar zijn worden deze met de post verzonden.

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Mijn boek.

 1. Hallo, je mag me altijd op de hoogte houden als je boekje klaar is. Ik ben heel benieuwd !

  Like

 2. gewoonhiltje zegt:

  Wat leuk Bomma, dat er een boekje van jou uitkomt! Dat is een felicitatie waard. Veel succes met de voorbereidingen. Knuffel.

  Like

 3. Bomma zegt:

  Bedankt voor je leuke reactie. Het is gewoon een reactie op de vraag van meerdere mensen die mij zegden om eens een boek te schrijven omdat ze het leuk vonden om mijn verhalen te lezen. Ben nu bezig de leukste verhalen te herschrijven en ga die dan afprinten en laten inbinden. Kwestie van de kosten een beetje binnen de perken te houden. Ondertussen blijf ik mijn nieuwe verhalen hier verder publiceren. Groetjes en tot volgend verhaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s