Ode aan mijn man.

Jij bent mijn man, een man die bijna alles kan. Alles wat achter mij lag mocht ik vergeten. Bij jou kreeg ik een heel nieuw leven. Je draagt me op je handen, als was ik kostbaarder dan goud. Dit om te tonen hoeveel je wel van me houd. Heb in mijn nieuwe leven altijd alle kansen gekregen. Je kocht voor ons een huisje, het werd een echte thuis. Is er iets kapot, jij lost dat wel weer op. Toen ik ziek werd liet jij alles vallen om mij met de beste zorgen te omringen. De dag dat onze dochter haar gezin in de steek liet was ook jij weer de redder in nood. Je nam onze oudste kleinzoon op in je gezin en geeft hem al zovele jaren een warme thuis.Voor hem ben jij een bompa om van te dromen. Met al zijn verhalen en zorgen kan hij steeds bij je komen. Bij jou ben ik beginnen leven, heb zopas mijn eerste boek uitgegeven. Nooit zal iemand mij meer liefde geven. Voor mij ben jij een engel voor het leven.

Groeten van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ode aan mijn man.

 1. ja hoor je hebt écht een man van goud !
  Hopelijk mogen jullie nog heel veel jaren gelukkig samen zijn !

  Geliked door 1 persoon

  • Bomma zegt:

   Bedankt Carine, jij kent mijn schat wel en weet wat hij voor mij allemaal over heeft. Ik vind het niet meer dan gepast om hem op deze manier in de bloemetjes te zetten. Warme knuffel.

   Like

 2. gewoonhiltje zegt:

  Wat mooi deze ode aan jouw man! Je bent een bijzondere vrouw waar hij alles voor over heeft. Een man van goud! Ik wens jullie saampjes nog een heel mooi en gelukkig leven.
  Warme groet,
  Hiltje

  Geliked door 1 persoon

  • Bomma zegt:

   Bedankt Hiltje, degenen die mij echt kennen weten wel hoe ik in elkaar zit en dat ze, ondanks mijn handicap, nog steeds op mij kunnen rekenen maar mijn man is werkelijk een levende engel en verdient deze ode wel. Ook ik hoop nog heel vele jaren met hem te mogen doorbrengen. Ik hou met de dag nog meer van hem. Warme knuffel.

   Like

  • Bomma zegt:

   Bedankt Hiltje, ik wens iedereen zo een man of vrouw toe want andersom is het natuurlijk ook mogelijk. Warme knuffel.

   Like

 3. Nicole zegt:

  Heel lief van jou om je man op deze manier nog eens te laten weten wat hij voor jou en je oudste kleinzoon betekend. Een heel lieve en zorgzame man die erg bezorgd is om zijn gezin. Ik wens jullie nog veel geluk samen.

  Geliked door 1 persoon

  • Bomma zegt:

   Bedankt Nicole, hij verdient het om af en toe eens op een aparte manier in de bloemetjes gezet te worden, ook al houd hij er niet van om in de belangstelling te staan. Warme knuffel.

   Like

 4. Bomma zegt:

  Bedankt Nicole, het is niet alleen voor onze oudste dat hij zo bezorgd is. Onze jongste verblijft in MPI St Oda te Overpelt en we kunnen hem niet zoveel gaan bezoeken als we wel willen maar daar denken we ook vaak aan. We weten dat hij daar goed verzorgd word. Alleen voor de oudste konden we wel de zorg op ons nemen en dat is voor ons al inspannend genoeg. Mijn man kan ook geen ijzer breken met zijn handen en daar hebben de meeste mensen wel heel veel begrip voor. Hoop alleen dat we dat kunnen blijven doen tot onze “grote” later zelfstandig verder kan. Warme knuffel.

  Like

 5. Ik hoop dat jullie nog heel lang samen van het leven kunnen genieten! En gefeliciteerd met de uitgave van jouw eerste boek 🙂

  Like

  • Bomma zegt:

   Bedankt Anneke, ben aan deel twee begonnen en hoop dat deze evenveel succes gaat hebben. De goede reacties hebben mij eigenlijk heel erg verrast. Ik bekeek het als bezigheidstherapie maar velen vinden het een boek met zeer herkenbare verhalen. Warme knuffel.

   Geliked door 1 persoon

 6. Bomma zegt:

  Bedankt Nicole, ik heb werkelijk een levende engel getroffen, al is het soms ook al eens een bengel hoor. Maar niet alle dagen zijn eens hee, ook niet voor hem. Warme knuffel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s