Mopje.

Wanneer ik bij mijn schoonvader ben langs geweest heb ik me er de laatste dagen vaak een kriek gelachen. Zo ook vandaag weer.

Twee maten kwamen elkaar tegen in de wachtkamer van de huisdokter. Wanneer de eerste buiten komt zegt hij tegen zijn maat dat hij wel even op hem wacht zodat ze nog wat kunnen bijkletsen. Oh, dat is fijn zegt de tweede en gaat, na te worden geroepen, bij de huisarts binnen. De doktersvisite nam blijkbaar wel wat tijd in beslag maar eindelijk kwam hij  terug van de dokter. Hij liep met zijn hoofd voorovergebogen tussen zijn benen. Wat is er nu met jou aan de hand vraagt de eerste maat. Wel antwoordde de voorovergebogen man: de dokter heeft gezegd dat ik aambeien heb en ik moet ze in het oog houden.

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Mopje.

 1. Nicole zegt:

  Grappig mopje Nelly.
  Fijn dat je schoonvader jou zo hard kan laten lachen.
  Hopelijk kan hij dat nog lang.
  Groeten van Nicole.

  Like

  • Bomma zegt:

   Jaja Nicole, en zeggen dat hij er in januari 91 word. Hij heeft een twee weken geleden zijn schouderblad gebroken met, in de vroege ochtend (5u), nogal hard tegen een deurstijl te vallen toen hij naar het toilet was geweest. Nu gaan wij elke dag even tot bij hem. Zo kan mijn man zijn asla van de kachel ledigen en kolen opgieten. Dan kan hij er weer een dagje tegen. de verpleegster komt 2x daags langs maar meer kan mijn man niet doen. Hij heeft immers de zorg voor mij en onze kleinzoon ook nog. Toch verliest hij er zijn goed humeur niet bij en vertelt altijd wel eens iets maar ik kan het hier niet altijd komen brengen. (soms nogal grof). Warme knuffel.

   Geliked door 1 persoon

 2. gewoonhiltje zegt:

  Wat een grappig mopje! Regelmatig naar je schoonvader gaan en niet vergeten met ons te delen 😉

  Like

  • Bomma zegt:

   Haha Hiltje, ik zal proberen om jullie regelmatig van zijn mopjes te laten meegenieten maar soms zijn ze een beetje te grof om hier te komen vertellen. Hij weet dat ik wel wat kan verdragen maar soms moet ik ook op mijn tanden bijten hoor. Hij word in januari ook al 91, dus houden we een beetje rekening met zijn leeftijd. Warme knuffel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s