Zo af en oe.

Elke dag weer opnieuw komen de kleintjes zo wat sarren en plagen. Nu mag ik wel zeggen dat ik heel wat kan verdragen. Soms word het ook mij wat veel en geef ik hier en daar wel eens een pets aan die kleine plaagjes. Maar dat mag niet baten, ze gaan er dan als de weerlicht hun grote broer bij halen. Dan krijg ik al eens de neiging om te gaan lopen, zo hard als ik kan. Maar ook dit heeft geen zin, die grote broer haalt mij telkens weer in. Dus is het enige wat nog in mijn mogelijkheden ligt, mij niet te laten doen.
Hup, daar krijg ik me toch alweer een grote dreun, wat volgt is dus heel wat gekreun. Nu lig ik weer eens plat, die grote broer was dit keer de griep die me in mijn kraag heeft gevat. Blijf me nochtans, net als een duiveltje in een wijwatervat, verweren. Dan zal die griep wel snel weer terugkeren. Dat ze teruggaat vanwaar ze komt en laat hopelijk andere mensen….gezond.

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zo af en oe.

 1. Nicole zegt:

  Veel beterschap Nelly, hier was het vorig weekend prijs, ziek , hoge koorts en veel slapen. Wij zijn nu aan het herstellen.
  Hopelijk verjaag jij die beestjes ook gauw.
  Ondanks het ziek zijn heb je dat toch weer mooi geschreven.
  Groeten van Nicole

  Geliked door 1 persoon

 2. Harrij Smit zegt:

  Leuk dat je die griep zo grappig onder bedwang probeert te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bomma zegt:

  Bedankt voor je leuke reactie Nicole. Mag k ook jullie van ganser harte een heel spoedig herstel toewensen. Weet je, aan iedere slechte kant is er ook wel een goede kant hoor maar je moet hem willen zien. Nu had ik weer eens een verhaaltje om die lelijke beestjes te verjagen, hihi. Warme knuffel en tot de volgende.

  Like

 4. Marina Luyten zegt:

  Hoi Nelly , hier heeft de griep ook al zijn intrede gedaan , we zijn ook al wat beter ,maar het heeft wel zijn tijd nodig hé , ik wens je veel beterschap 🙂
  groetjes Marina

  Geliked door 1 persoon

  • Bomma zegt:

   Bedankt voor je fijne reactie Marina. Ik wens jullie van ganser harte heel snel volledige genezing. Bij mij is het niet zozeer griep maar door het wisselvallige weer zie ik veel meer af dan mijn dagdagelijkse pijn. Het kan voor een stukje griep zijn maar doordat ik een griepspuit heb gehad komt die bij mij nooit echt door en dat blijft nu maar zeuren, heel vervelend maar dat gaat ook wel voorbij. Warme knuffel.

   Like

  • Bomma zegt:

   Hallo Anneke, ben wel aan de late kant met mijn antwoord maar heb het steeds niet makkelijk met dat lelijke beest dat ik niet buiten krijg. Kan je mij even uitleggen hoe ik moet linken en ik wil dan wel meedoen van zodra ik er even tijd voor vind. Warme knuffel

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s