Houden van.

Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren. Het is al een hele tijd geleden maar ben het nooit vergeten. Het wan precies een heel ander leven. We schreven elkaar talrijke brieven. Van het wereldwijde web was er indertijd immers nog geen sprake. We spraken af langs de telefoon. Zo volgde snel onze eerste ontmoeting. Vele jaren zijn er ondertussen overheen gegaan.  De brieven heb ik , met een mooi lintje eromheen, in mijn nachtkaste bewaard. Samen koesteren wij deze herinnering uit lang vervlogen tijden en gaan zachtjes naar de herfst van ons leven

Groetjes van de bomma

.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Houden van.

 1. Nicole zegt:

  Dat zijn echt dingen om te koesteren en zo tastbaar nog. De jeugd die enkel nog digitaal schrijven, begrijpen dit misschien niet maar ze zijn ook heel anders groot geworden.
  Groeten van Nicole

  Geliked door 1 persoon

 2. Bomma zegt:

  Ja Nicole, onze kleinzoon had heel toevallig het pakketje brieven met een lintje eromheen gezien toen hij bij mij op onze slaapkamer kwam om mijn schat het bed te helpen verschonen. Was toen in mijn nachtkastje iets aan het wegleggen en natuurlijk willen die jonge mensen weten wat daar allemaal ligt. Zodoende kwam ons gesprek op die brieven en mijn idee om er een verhaaltje over te schrijven. Hij zei dat dit nog echte romantiek was wat mij zo vertederde. Warme knuffel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s