Antikal.

Zin in meer geeft aan 1000 vrouwen de kans om Antikal Fresh uit te testen en bekent te maken bij het grote publiek. Ik ben één van de vele gelukkigen om dit kwalitatieve product uit te proberen.

Eerst en vooral, wat is Antikal Fresh? Wel, Antikal Fresh verwijdert en beschermt tegen kalkaanslag in zowel badkamer als keuken. Bovendien geeft het glans en laat een frisse Ambi Pur geur achter.

We hebben de keuze uit vier verschillende Antikal producten. Er is de Antikal Original. Dit is de blauwe versie. Er is de rode versie, dit is de Antikal met azijngeur. We hebben de roze versie. Hier spreken we van Antikal Fresh, de kracht van Antikal met de frisse geur van Ambi Pur en tot slot hebben we de groene versie, Dit is de Antikal hygiëne die zorgt voor een grondige reiniging en uitstekende verwijdering van kalkaanslag. Deze helpt bacteriën te verwijderen.

Deze produkten zijn telkens in twee versies verkrijgbaar. Een handige spuitflacon of een gel. Het hecht zich veel beter aan de oppervlakten. Gewoon even laten inweken, dan afnemen met een vochtige doek en nadien grondig afspoelen met zuiver water. Indien nodig, de behandeling herhalen. Wat overblijft is een zuiver, kalkvrij, kraaknet oppervlak dat drie keer langer proper blijft dan om het even welk ander product. Er rest ons wel wat extra vrije tijd.

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Antikal.

  1. suske5 zegt:

    Ook ik mag deze uittesten 🙂

    Like

  2. Bomma zegt:

    Plezant hee Suske, Alles dat weer mooi blinkt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s