Pijn.

Mensen kennen heel wat soorten pijn. Er is pijn wanneer men zich gekwetst heeft, er is liefdespijn of hartenpijn. We kennen chronische pijn maar er is ook nog de pijn die niemand ziet. Pijn die heel diep is weggestopt. Het is de pijn waar mensen elke dag opnieuw mee slapen gaan en elke ochtend weer mee opstaan. Het is een pijn die vaak ook nooit meer overgaat en waar je nooit met iemand over praat. Pijn die je vaak voor de rest van je leven met je meedraagt. Dit is ook de pijn die je stukje bij beetje helemaal  kapot vreet, tot er niets meer dan een grote leegte overblijft.

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Pijn.

 1. Marina zegt:

  Hoi Bomma ,
  Hier zit zoveel waarheid in ,in dit artikel , het is net of het over mezelf ging 😦
  Groetjes Marinalu 🙂

  Like

 2. Goed geschreven Bomma. Ieder woord is waar..

  Like

 3. Bomma zegt:

  Hallo Marina, ik denk dat ik met dit artikel heel veel mensen ga aanspreken. Weet nu wel dat ik niet alleen ben maar soms word het ook mij een beetje veel en is het net of de hele wereld tegen mij is. Net of iedereen gezond is en kan doen waar hij/zij zin in heeft en alleen maar ik hier aan huis gekluisterd zit en nooit van mijn pijn verlost geraak. Dat verdomde, lelijke beest vreet ons binnenin, letterlijk helemaal kapot. Bedankt voor je lieve reactie en begrip, Nelly.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s