Grappig.

Mijn schat was vorig weekend op het wereldwijde web aan het rondkijken. Vaak zit hij op sites zoals kapaza of 2de hands. Wie weet vind hij daar ooit eens een nieuwe stacaravan of iets dat hij kan gebruiken. Dus, als hij dat graag doet laat ik hem rustig zijn ding doen. Wanneer hij iets interessants ziet roept hij mij er altijd bij om eens te komen kijken. Zo ook vorige zaterdag. Wat hij eigenlijk aan het zoeken was, weet ik tot vandaag nog steeds niet maar op een gegeven moment moest ik absoluut komen kijken. Hij had echt een mooie zitmaaier gevonden. Wat ga jij daarmee doen, was mijn antwoord en ik bleef rustig zitten. Je weet toch dat ik bij mijn vader teveel gras moet maaien was het droge antwoord. Alleen is het prijs overeen te komen, dus moet jij eerst je gedacht zeggen alvorens ik een bod uitbreng. Allee, nu was ik toch wel nieuwsgierig geworden en ik stond op om te gaan zien naar die fameuze zitmaaier. Toen ik de betreffende zitmaaier zag staan kon ik mijn lachen niet meer inhouden. Bij de advertentie hadden volgende woorden niet mogen ontbreken: te koop, zitmaaier in goede staat, moet weg wegens wat traag, wel meerdere voordelen mulcht niet, geen grasafval en onmiddellijke bemesting. Wanneer jullie de foto bekijken begrijpen jullie alles.

 

962528115113051

 

Vinden jullie dit nu ook geen goed alternatief voor die vervuilende benzinedingen? Het gazon zal altijd piekfijn onderhouden zijn en je hebt er geen omzien meer naar. Alleen moet je een onderdak voor het diertje zorgen zodat hij of zij met slecht weer ook wat droog staat. En het bespaart een hoop werk.

 

Groetjes van de bomma.

 

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Grappig.

  1. gemma1952 zegt:

    En de zit maaier geeft geen herrie, behalve dan wat geblaat.

    Geliked door 1 persoon

  2. Bomma zegt:

    Dat heb je goed gezien. Niemand heeft er last van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s