Begrip en menselijkheid.

Neen, ik ben niet beklagenswaardig en neen, ik vraag geen medelijden. Het is niet omdat ik chronisch pijnpatiënt ben, dat ik aan een of andere besmettelijke ziekte lijd. Ik wil ook wel gewoon, net als ieder ander, een normaal leven kunnen leiden. Dit word me niet alleen belemmerd door die soms ondraaglijke pijn, veelal ook door de vele mensen die je vaak als een rariteit aanschouwen.

Niet alleen voor mezelf, ook voor alle chronisch zieke mensen zou ik graag wat meer begrip en menselijkheid willen vragen. Wij wensen zeker geen medelijden, daar is werkelijk niemand mee geholpen.

 

Groetjes van de bomma.

 

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Begrip en menselijkheid.

 1. marleen zegt:

  Sterkte Bomma*

  Like

 2. Als je medemensen niet ZIEN dat je PIJN of een HANDICAP hebt dan wordt het NIET geteld en menen ze dat het wel mee valt! Zo zit de mens nu 1x in elkaar en ja daar zullen wij mee moeten leren leven bomma! Veel sterkte verder en geniet verder volop van je leven samen met je man, kleinzoon en hen die je lief zijn! Groetjes**

  Like

 3. baloubeke zegt:

  heel veel sterkte Bomma ,zo zijn de mensen nu eenmaal ze durven gewoon niet bellen of je aanspreken ,ook als je erg ziek mijd iedereen je xx

  Like

 4. vaesencarla zegt:

  Knuffeltje bomma…x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s