Zonneschijn.

Het komt telkens weer. Met de regelmaat van de klok ben ik duizelig, helemaal van de kaart. Registreer ik heel wat gebeurtenissen om me heen, kan ze vaak niet plaatsen. Wanneer ik met de rollator in ons huisje rondwandel, voel ik mij net of ik zweef. Was vroeger steeds goed ter taal, moet tegenwoordig vaker naar mijn woorden zoeken. De dagen lijken steeds korter te worden. Heb immers, telkens ik iets probeer uit te voeren, altijd opnieuw meer en meer tijd nodig. Gelukkig heb ik hele lieve mensen om me heen. Die onvoorwaardelijk van me houden en voor me zorgen. Zo brengt het leven ook voor mij nog een straaltje zonneschijn.

 

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zonneschijn.

 1. marleen zegt:

  Dit heb je heel goed weergegeven, bedankt.

  Like

  • Bomma zegt:

   Bedankt voor je eerlijke reactie Marleen. Het is niet altijd even eenvoudig om zo open over zichzelf te durven praten. Toch ga ik mij niet achter allerlei verhaaltjes verstoppen. De mensen moeten mij maar nemen zoals ik ben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s