Klein huisje.

In de herfst van vorig jaar hebben wij na veel gepraat besloten om ons klein huisje van de hand te doen. Het was mooi geweest. Na achttien jaren waarin we heel wat mochten beleven namen wij dan afscheid van vrienden en kennissen op de camping. Menige traan is er toen weggepinkt. We besloten om het eerst eens een tijd rustig te bekijken. Mijn gezondheid kon de wekelijkse lange autoritten niet meer aan. Amper twee maanden later, we zijn ergens in de maand december, zit mijn schat op zijn p.c. te neuzen naar ik weet niet wat. Tot hij ineens met “kom eens kijken” mijn aandacht heeft getrokken. Blijkt dat mijnheertje naar een ander klein huisje op zoek was gegaan. ik ging even mee kijken en hij toonde mij verschillende foto’s van hetgeen zijn interesse had opgewekt. En, waar staat dit klein huisje vroeg ik zo langs mijn neus weg. Dat staat op een mooie camping, niet te ver van hier, wat vind jij ervan? Heb toen gewoon mijn telefoon genomen en het nummer ingetoetst om een afspraak te maken. De week voor Kerst werd dus een ware verrassing voor ons. Wat nooit in ons gedacht was opgekomen gebeurde. We hadden terug een klein huisje en wat voor een.

Ondertussen zijn we al meerdere dagen naar de camping gereden. Die is nu gelegen op maar een halfuurtje rijden en dus zijn we snel even over en weer geweest. Mijn schat heeft ons klein huisje aan de binnenzijde volledig onder handen genomen en nu zijn we het volop aan het inrichten om er een gezellige thuis van te maken. We tellen met z’n drietjes de dagen af tot het weer wat beter is en we er ons eerste weekendje kunnen doorbrengen. De verhalen met onze belevenissen zullen binnenkort gaan binnensijpelen. Tot dan moeten jullie even geduld hebben.

 

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Klein huisje.

  1. marleen zegt:

    Veel geluk met jullie huisje, Bomma.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s