Gezocht: toverstokje.

Heb vandaag in het plaatselijk reclameblaadje een advertentie geplaatst. Het was heel kort geformuleerd. Gezocht: toverstokje. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er ergens op deze mooie wereld iemand mij hier aan kan helpen. Hoef het niet te kopen, wil het enkel even lenen.

Dat toverstokje zou alleen het goede mogen kunnen dienen. Zou er terug heel wat liefde mee in de harten van de mensen toveren. Ook medeleven met onze minder begoede medemens. En vooral zorgzaamheid voor mensen die in minder goede gezondheid verkeren. Dokters en verpleegkundigen kunnen niet altijd alle zorgen dragen. En bovenal RESPECT voor de medemens. Dat ene woordje is ergens verloren gegaan bij de opvoeding van velen.

Er ontschieten mij nog een aantal waarden maar dat ene, kleine toverstokje zou alles wat er nu mank loopt weer recht maken. Er zou geen jaloezie, haat of nijd meer onder de medemensen zijn en iedereen zou gelukkig zijn.

Alleen vrees ik dat er geen enkele reactie op mijn advertentie gaat komen. Dat toverstokje is onvindbaar. Dus reken ik op de goede wil van mijn medemensen om, samen met mij, onze wereld leefbaar te houden voor onze kinderen, kleinkinderen en al het leven dat er in de toekomst nog zal zijn.

 

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Gezocht: toverstokje.

  1. marleen zegt:

    Jeremia 33,3 goochelen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s