Plagerijtjes.

Heb een goede maand geleden in de pijnkliniek een nieuw toestelletje op de leen meegekregen om te testen. Het betreft een Tens-toestel, een uitwendige neurostimulator die met klevers werkt die je zelf op de getroffen plek kleeft en met electroden aan een klein kastje verbind. Moest dan een paar keer op controle gaan om te vertellen of ik baat had met het toestel. Kreeg dan ook tips en raadgevingen mee.

Nu zijn we dus een goede vier weken later en moest ik beslissen of ik voldoende geholpen ben om zelf zo een toestel aan te schaffen. De proeftijd was gratis, alleen de pleisters moeten worden vergoed maar daar krijg ik nog een rekening voor nagestuurd.

Nadat ik het koffertje compleet met toestel, kabeltjes, batterijtjes en batterijlader had teruggegeven kreeg ik een volledig nieuw exemplaar mee naar huis. Deze avond vroeg onze kleinzoon of ik nu besloten had om zo een Tens-toestelletje aan te kopen en het antwoord was positief. Laat ik jullie even meegenieten van het gesprekje dat hierop volgde.

Het kost mij wel weer wat geld maar ik ben er ook mee geholpen en dan het ik het er ook voor over er ook voor over. Anders trek je het maar van bompa zijn pensioen af. Nu moet ik wel vertellen dat bompa altijd zegt dat hij geen geld heeft en dus antwoord ik hem met: gij zijt goed, de sukkelaar heeft zo al niets. Het is daarom dat ik het zeg, hij merkt het verschil toch niet, hihi.

Bompa had het gesprek vanuit zijn luie zetel gevolgd en moest er net als ikzelf eens hartelijk om lachen. Het belangrijkste is dat de pijn weer wat draaglijk blijf en ik weer een beetje normaal leven kan. Voor hoelang zullen we wel zien.

 

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s