Surprise.

Laatst was ik op het net op zoek naar een solar lampje voor in ons tuintje. Het mocht niet al te groot zijn en al zeker niet zo een modern, rond glanzend ding. Na een tijdje surfen vond ik het ideale lampje. Ik surfte nog wat verder om te kijken wat er zo nogal te koop werd aangeboden. Tot op zeker ogenblik er een knap kereltje te voorschijn kwam. Onze Jo kwam toevallig langs en had hem ook gezien. Oh, hoe leuk, ga je deze ook kopen? Nee, want waar moeten we hem zetten had ik nog gezegd. Zijn gezicht sprak boekdelen, zo spijtig vond hij dat ik dat leuke ventje niet kocht. ’s Anderendaags vertelde ik het kleine voorvalletje aan Rene en die lieve schat van mij reageerde heel gevat. Ach, waarom doe je hem dat plezier niet en bestel het als verrassing voor hem. Zo gezegd, zo gedaan en een paar dagen later brengt de post het gegeerde ventje in een goed verpakte doos. Had hem uitgepakt en doodleuk op zijn bureau geplaatst.

Wanneer Jo die avond van school komt spreek ik hem onmiddellijk aan. Hey ventje, dat jij een vriend uitnodigt, daar hebben wij in het geheel geen probleem mee. Wel met het feit dat die vriend hier binnen komt en als een duiveltje uit een doos springt en dan nog in zijn blote poeper op je bureau gaat staan wachten tot jij thuiskomt. Dat vinden wij er toch wel een beetje over.DSC00312

Hij begreep niet waar ik het over had want hij had geen vriend uitgenodigd en zei dat ook zonder meer. Wel , kijk eens op je bureau en dan zie je het wel. Jo repte zich om naar zijn bureau te gaan en begon daar plots te lachen dat het niet mooi meer was. Oh bedankt bomma, wat een leuke verrassing.

Nu staat het kleine ventje mooi te wezen op zijn bureau en dient hij als leuke begroeten wanneer er iemand binnenkomt.

 

Groetjes van de bomma.

Over Bomma

Ik ben een goedlachse bomma, gelukkig gehuwd met Rene en heb twee schatten van kleinkinderen waarvan de oudste, na de scheiding van zijn ouders, permanent bij ons woont. Ben invalide maar mijn motto is en blijft optimist tot in de kist.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Surprise.

  1. gerda nijst zegt:

    wat lief bomma!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s