Over

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

4 reacties op Over

 1. gewoonhiltje zegt:

  Hoi Bomma, ik volg jouw blog maar krijg al een tijd geen mail meer bij een nieuw blog van jou. Dat is heel erg vervelend. Nu snap je misschien waarom ik al zo lang niet meer gereageerd heb. Je zit niet op twitter dus kon jou ook niet eerder hierop attent maken. Ineens dacht ik, goh ik heb al zolang geen verhaal meer gezien, zou Bomma niet meer schrijven? Gelukkig had ik nog een oud blog in mijn mail van jou zodat ik je nu kan zeggen wat er aan de hand is. Ik weet niet hoe ik dit op moet lossen. Ik lees je zo graag. Warme groet Hiltje

  Like

  • Bomma zegt:

   Hallo Hiltje, je hoeft enkel aan te vinken dat je mij wil volgen en dan ontvang je automatisch, telkens er een nieuwe blog verschijnt, een mailtje. Bedankt voor je lieve reactie. Het doet mij zeer veel plezier dat er zovele mensen zijn die van mijn verhalen houden. Heb er ondertussen een aantal in een boekje gebundeld en ga binnenkort nog een aantal verhalen in een tweede deel bundelen. Wanneer je mij je adres via mail wil doorgeven kan ik ook jou misschien plezieren met een bundeltje verhalen op papier. Geef gerust een seintje. Warme groet, bomma.

   Like

 2. gewoonhiltje zegt:

  Dat op VOLG klikken, heb ik lang geleden gedaan en toen kreeg ik ook mail bij een nieuw verhaal. Al die tijd. Ik heb je nooit ONTvolgd maar toch kreeg ik geen mail meer. Heb het nu opnieuw geprobeerd met een ander e-mail adres want mijn vorige werkt, op de één of andere manier, niet meer met een blog volgen.
  Hoop dat het nu gelukt is en ik weer mail krijg bij een nieuw verhaal van jou.
  Warme groet en liefs, Hiltje

  Like

  • Bomma zegt:

   Hallo Hiltje, mocht het nu werkelijk niet lukken kan ik je altijd zelf even een mailtje sturen met de melding dat er een nieuw verhaal op mijn blogje staat. Doe dat voor sommige mensen nog hoor. Geef dan maar gewoon een seintje en het probleem is dan ook verholpen. Heb gisteren, op vraag van verschillende mensen, nog 62 van mijn pennenvruchten klaargemaakt en ga die nu op een usb-stick overzetten om naar de drukker te brengen. Ik kijk er altijd naar uit om de reactie van mensen te kunnen lezen. Zo weet ik of ik de mensen nog kan boeien of dat ik er beter mee ophoud. Voor mij is dit meer dan gewoon een tijdverdrijf geworden, zou niet meer zonder mijn blog kunnen leven. Warme groet en tot volgende keer, Nelly

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s